TILBAKEBLIKK PÅ ÅRETS SNADDERFESTIVAL – MANGE FOTO & INTERVJUER

Solskinn i Gågata var snadder

Snadderfestivalen 2025 hadde nærmere 30 utstillere i Gågata og på Rådhuspassen. Her fant de besøkende masse lokalmat, internasjonal mat og streetfood. Det var også hoppeslott, ansiktsmaling og gratis popkorn for barna.

Publisert Sist oppdatert
Helt gresk!
Øl i mange varianter.
Fv. Viiktoria Honcharenko, Oleh Honcharenko (6) Kristiansund.

Viiktoria dro på festivalen med sin sønn Oleh, og gode venniner.

– Vi har familiehelg, sa hun, og gikk for Gyros, siden det er favoritten!

Mat eller søpppel? Måsen fikk i alle fall med seg noe!
Poteter kan også bakes!
Nam-nam!
Denne karen bydde på gyros fra Grekenland!
Gunnhild fra Saltnes gård.

Saltnes Gård i Buvika er en gårdsbedrift som ligger knappe 0.5 times kjøring sør for Trondheim. Her produseres 100 % Gressfora storfekjøtt. De hadde tatt turen til Snadderfestivalen med et stort spekter av oksekjøtt partert og skjært på amerikansk vis.

Gunnhild fra gården mente det var bedre salg for dem i 2024, da festivalen var ved Vågen.

– Vi solgte en burger fredag og kun tre lørdag, sa hun da NP.no snakket med henne.

– Våre biffburgere og biffpølser er i verdensklasse. Vi har biffstykker som kan måle seg med den verdenskjente Wagyu biffen, mente Gunnhild.

Full kontroll på biff burgerne. Marcin Natan Malek
Powered by Labrador CMS