TILBAKEBLIKK PÅ ÅRETS SNADDERFESTIVAL – MANGE FOTO & INTERVJUER

Solskinn i Gågata var snadder
Snadderfestivalen 2025 hadde nærmere 30 utstillere i Gågata og på Rådhuspassen. Her fant de besøkende masse lokalmat, internasjonal mat og streetfood. Det var også hoppeslott, ansiktsmaling og gratis popkorn for barna.



Viiktoria dro på festivalen med sin sønn Oleh, og gode venniner.
– Vi har familiehelg, sa hun, og gikk for Gyros, siden det er favoritten!





Saltnes Gård i Buvika er en gårdsbedrift som ligger knappe 0.5 times kjøring sør for Trondheim. Her produseres 100 % Gressfora storfekjøtt. De hadde tatt turen til Snadderfestivalen med et stort spekter av oksekjøtt partert og skjært på amerikansk vis.
Gunnhild fra gården mente det var bedre salg for dem i 2024, da festivalen var ved Vågen.
– Vi solgte en burger fredag og kun tre lørdag, sa hun da NP.no snakket med henne.
– Våre biffburgere og biffpølser er i verdensklasse. Vi har biffstykker som kan måle seg med den verdenskjente Wagyu biffen, mente Gunnhild.
