F.v.: Ronny (GO2GRILL kjøkkenansvarlig), Mansoor Safdar (kjøkkensjef), Raja (indisk kokk) og Malena Sophie Tomassen (daglig leder).

Nå får du burger, pizza, bakst og Premier League på Rådhusplassen

Etter fire måneder med stengte dører gjenåpner kafeen midt på Rådhusplassen i Kristiansund. Nå har både menyen og konseptet fått en total fornyelse.

Publisert

Midt på Rådhusplassen, med utsikt mot havna og like foran rådhuset i Kristiansund, har det vært stille siden januar. Men onsdag 14. mai åpner Rådhus Café & Restaurant igjen, etter fire måneders stengning grunnet tekniske problemer.

Her forteller Nils Arne fra råvareleverandøren Slåtto AS, de ansatte, hvordan de fire signaturburgerne til Go2GRILL skal lages. Du skal få den samme burgeren uansett hvor i landet du bestiller den, sier han.

– Vi er så glad for at vi rakk å åpne før 17. mai, sier daglig leder Malena Sofie Tomassen (23), som har ledet forberedelsene til gjenåpningen.

Tomassen har syv års erfaring fra serveringsbransjen, blant annet fra Smia, Mett og God og Bistroen på Alti Futura. I forkant av åpningen reiste hun til Vardø for å gå i lære hos Patricia Grill, en av modellrestaurantene for det nye konseptet GO2GRILL.

Daglig leder Malena Sofie Tomassen (23) er nå klar til å åpne restauranten med en av de fineste plasseringene i Kristiansund.

Satser på grill og sport

GO2GRILL er et nasjonalt konsept utviklet av Systemkjøp, kjent for signaturburgere som «All in Meat», «Hot Pepper» og «Juicy Lucy». Kvalitetskjøtt, ferske råvarer og kreative tilbehør står i sentrum. På åpningsdagen får personalet opplæring i konseptet av fagpersoner fra leverandøren, som også kvalitetssikrer kjøttet på stedet.

– Nå blir det et helt nytt konsept. Vi skal få dette skikkelig på plass, sier Tomassen.

Fra venstre: Malena Sophie Tomassen (daglig leder), Tobias Hansen (bartendersjef),Wenche Skjølsvik (ansvarlig for brød og bakst) og Ruben Guerreiro (bartender).

Økonomiansvarlig Enrico Da Silva er også fornøyd med å være tilbake i drift, og lettet over at restauranten hadde avbruddsforsikring som dekket tapene under stengningsperioden.

Fra venstre: Elisabeth (Systemkjøp), Enrico Da Silva (økonomiansvarlig), Malena Sophie Tomassen (daglig leder), Wenche Skjølsvik (ansvarlig for brød og bakst), Tobias Hansen (bartendersjef), Ruben Guerreiro (bartender), Raja (indisk kokk), Nils Arne (Slåtto AS), Ronny (GO2GRILL kjøkkenansvarlig) og Mansoor Safdar (kjøkkensjef).

– Vi har også fått en gladmelding i dag, sier han.

Dødeladen åpner 16. mai

Oliven Drift AS, som eier Rådhus Café & Restaurant, driver også Dødeladen på Innlandet og Plan A i Kaibakken. Nå er det klart at Dødeladen får sin sjenkebevilling i tide – og åpner forsiktig 16. mai.

– Det betyr mye å kunne åpne begge steder før nasjonaldagen, sier Da Silva.

Det er nøye med varmen. Alle kokkene følger godt med når de når får i oppdrag å lage sin første burger og sin første pizza etter GO2GRILL sin oppskrift.

Mer enn bare grill

Etter 17. mai skal menyen utvides ytterligere. Da kommer både indiske og meksikanske retter på menyen – samt ferske bakervarer laget på huset.

– Vi baker alt her på kafeen. Det blir ekte, ferskt og lokalt, sier Da Silva.

Her instruerer Nils Arne fra råvareleverandøren Slåtto AS, de ansatte i hvordan de fire signaturburgerne til Go2GRILL skal lages.

I tillegg satser de tungt på sport.

– Vi kommer til å vise alt av fotballkamper. Nå får Kristiansund endelig en skikkelig sportsbar igjen, sier han.

Han håper at befolkningen i Kristiansund ser verdien i tilbudet:

– Det er dyrt for familiene å abonnere på alle kanalene. Nå kan de komme hit og bruke pengene på mat og drikke i stedet, sier han.

Også bartendersjef Tobias Hansen må kunne å lage pizza.
Nils Arne sjekker om pizzaen er akkurat slik den skal være, før alle får en smak.
Powered by Labrador CMS